1, 05.03.2020 12:13

POLNA LUNA na 19 stopinji DEVICE, dne 9.marca 2020

Energije ščipa ali polne Lune nam vedno prinašajo neko občutljivost, nervozo in polno adrenalina. Bolj energetsko ognjeni ljudje imajo veliko odvečne energije, ki jo lahko izražajo kot močno jezo, in drugi ljudje jih lahko dojemamo kot napadalne in naporne.

Sonce v ribah  in Luna v devici si bosta stala nasproti in drug drugemu kazala svoj obraz. Z energijo ribe smo bolj občutljivi, prizadeti, čuječi in dojemljivi za odzive v okolici. Z znamenjem device, moramo priti stvarem do dna, vse analizirati in predelati. Vse kar je skritega in prekritega, bo prišlo na plan. Polna Luna ali ščip se bo dovršila v ponedeljek 9. marca ob 18:48 uri na 19 stopinji znamenja device, marsikateri planet s svojo energijo se bo povezoval. Dobro bo to, da bo Merkur po polni Luni nadaljeval s svojo direktno pot in nam nakazoval nek preudaren, zavesten korak naprej. V ozračju bo več energije, prodornosti in pozitivne naravnanosti, saj se bo ščip lepo povezal tako z Marsom, kot z Jupitrom v kozorogu.

Bodo pred nami izzivi, seveda bodo, vendar vi boste pripravljeni, vsem izzivom recite da in jih sprejmite v celoti. Par dni pred ščipom bo v ozračju veliko nemira in lahko tudi več nesreč ter ponovno panika zaradi novice o korona virusu pri nas. Sonce se bo srečalo z Neptunom, kar pomeni vstop tega virusa tudi k nam. Vendar je potrebno iti ven v naravo, na svež zrak, naredite več za svojo vitalno energijo in se seveda rajši izogibajmo večjim nakupovalnim centrom in podobno. Venera je vstopila v bika in se objela z Uranom, to bo eno prijetno obdobje, ko bomo začeli konkretno realizirati področja, kjer se nam nahaja ščip v osebni astrološki karti, tam kjer imamo 19 stopinjo device. Marsikaj se nam bo odprlo, razjasnilo in bomo sprevideli kje se nahaja naša notranja moč.

Kam se moramo osredotočiti, kam moramo vnašati ljubezen in naklonjenost do življenja?

Venera v biku nam je zelo naklonjena, njena vrlina je ljubezen in čutnost, uživanje pa njeni prijetni zvoki.

Naj nam še dolgo šepeta kaj lepega, vse lepo in dobro vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 1, 05.03.2020 12:27

Zadnje novice