0, 23.07.2019 18:14

LEV simbolizira kralja živali

Vse najboljše Levčki, vaš planet Sonce je vstopil danes 23. julija  malce pred 5 uro zjutraj v vaše sredinsko poletno znamenje, ko je v naravi največji razcvet, ko vse rodi in raste, ko sončni žarki dosežejo svoj vrhunec in ko si vsi želimo na dopust.

Znamenje Leva simbolizirajo številne dobre lastnosti, od močne samozavesti, samostojnosti, samoinciativnosti, izražanja velikega veselja in radosti, predvsem do dinamičnega življenja in uspeha. Levčki smo zelo plemeniti, ponosni, prizadevni, polni  močne intenzivne moči iti po svoji poti, na svoj način, s svojim občutenjem sebe in svojega življenja. Z veliko mero intuzijazma, moči, poguma in vztrajnosti si odpiramo prostor pod Soncem. Smo kot močan goreč plamen, ki pa je z razliko od prav tako ognjenega Ovna obvladan, bogatejši, premišljen, obogaten z ukročeno močjo, kot plamen ki šviga v nebo.

Sonce, ki je vir svetlobe, topline, kreativnosti, ego, samozavest, naši cilji in zavest moči ter življenjskih nazorov je najmočnejši ravno v znamenju Leva, mi rečemo, da je tu doma. Moč, sila in pogum Leva je vedno usmerjena k cilju, Lev ima močan značaj, zelo močno čuti sebe kam gre, kaj je zanj najboljše, večinoma rad živi do svojih skrajnosti, da najde svoj smisel.

Lev je znamenje kreativnosti, zabave, blišča in prestiža, zato mu marsikaj ni dovolj dobro. Želi nek presežek v življenju, morda najde to v delu, v karieri, veliko zvezdnikov in gledaliških igralcev je Levov, saj ga ne moti, da je v središču pozornosti. Ljudi z ascendentnim znamenjem Leva takoj opazimo, so ponosni, mogočni, magnetično privlačni, z najbolj mikavnim in očarljivim nasmehom nam kažejo to svojo samozavest in delujejo prijetno. Vitalna energija je po navadi odlična, kažejo to svojo lepo, graciozno zunanjost, lepo so oblačijo, večinoma nosijo cenjene blagovne znamke, s svojim izbranim okusom vedno presenečajo.

Levi smo zelo seksipilni, padamo na laskanje in na izbrane besede, na čustveno gorečnost in smo stalno radi pod žarometi pozornosti. 

Z Marsom v Levu moški osvaja na kraljevski način, rad preseneča in dvori, spolno je vztrajen in močno potenten, njegova dvorana je spalnica in oder postelja. Zelo pomembno mu je, da je dober ljubimec. V življenju bo postal pravi gospodar, močno si želi veliko lastnine in gmotne varnosti, zato ima nemalokrat v lasti tiste, ki jih ljubi. Za njih bi naredil vse, in za vse poskrbel. Izdelal si bo vseživljenjski načrt z točno določenimi cilji in to bo tudi dosegel. V ta načrt bo vključil tudi svojo žensko, katero ljubi, vendar bo ostal z njo samo če se z njo počuti varnega. 

Ženska z Venero v Levu vabi, osvaja, je prava » sexies femme« in najbolj seksi ženska izmed vseh znamenj. Njen moški princip ji daje mistični priokus, spolno privlačnost s katero podjarmi vse moške, kar pa običajno ne ugotovijo hitro. Ta Levji sij je prisoten že v otroštvu, mladosten videz Venera v Levu ohranja do pozne starosti, ima lepo polt in lepe lase. Visoko se ceni in nič ni dovolj dobro zanjo, zato ne hodite k Levinji praznih žepov in brez izbranih  daril. Je impulzivne narave, dramatičnega dogajanja, zelo vročekrvna in osredotočena na svoj cilj. Vendar zlahka odvrže samokontrolo, se sprosti, notranje hitro vžge kot bakla in se preda spolnemu uživanju. Ljubi avanture, mišičaste moške z lepo postavo, pri srcu so ji bolj športni tipi moškega, ki jo znajo razvajati in nositi po » rokah«.

 Z Levinjo nikoli ni dolgčas, je namreč dama, ki se rada zabava. Dovolj ima razuma, duhovitosti, originalnosti in samozaupanja, da se ne obremenjuje z drugimi in s skrbmi, ki pestijo ostale ljudi. V njej se pa skriva tudi sentimentalnost in romantičnost, zato zanjo ni vsak hitro dober. 

Veliko tega bi vam lahko še pisala o znamenju Leva, pa rajši en namig, sami spoznajte neko osebo rojeno v znamenju Leva, ali pa naj ima tam ascendent ali osebne planete, pa naj vam ona skozi svoje lastnosti govori o sebi. Verjemite, ne bo vam žal, z Levi ni nikoli slabo niti vam ne bo dolgčas…) 

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 24.07.2019 11:37

Zadnje novice