0, 01.07.2019 11:09

MLAJ in SONČNI MRK v RAKU, torek 2. julija 2019

Sedaj smo v času pomembnega Sončnega mrka v Raku, ki ga spremlja več planetarnih konjunkcij, zaradi katerih je to resnično temeljni dogodek za naslednje pol do enega leta.

Sončni mrk in mlaj bosta na 10 stopinji Raka, ob 21:16 uri, v opoziciji s Saturnom in Plutonom, v aspektu z Uranom in Neptunom, ter v povezavi z Luninimi vozli. Izjemno je to, da se pojavlja v nasprotju s Saturnom v Kozorogu, ki nakazuje čas v našem življenju, minljivost, bremena in odgovornost, je v konjukciji s Plutonom-temeljne spremembe, eliminacije  in povezan z Luninimi vozli-družinska skupnost, predniki in naša pot, smer razvoja v  naprej. 

Ljudje z veliko planeti v kardinalnih znamenjih ( Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog), boste živeli močne življenjske trenutke, kjer boste morali najti ravnovesje med vplivom vaše preteklosti in vsega, kar se še morate naučiti. Zelo pomembno je, v katero hišo se vam je vključil Sončni mrk, kje imate 10 stopinjo Raka. Čutili boste močno potrebo kaj spremeniti, se osvoboditi morda vpliva staršev ali prednikov, univerzum vas bo prisilil, da prepoznate svojo pot razvoja in da se osvobodite spon preteklosti. Naredili boste nek prehod, na višjo stopnjo duhovnega razvoja. Spodbuda bo v vas, močna vizija, v to, kar prihaja. Lahko boste začutili tesnobo, srečali na tej poti spremembe,  kakšno »skalo«, vendar vaš impulz ustvarjanja novega življenja bo močan. Tudi povezava z izvorno družino lahko prinese v nas izzive, občutek komu pripadamo ali ne, bo močan. Znamenje Raka vedno išče kraj, ljudi, vsebino, kjer se počuti varnega, sprejetega. 

Ljudje s poudarjenimi fiksnimi znamenji ( Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar) imamo dodaten vpliv Urana, ki nas poziva, da pretrgamo vezi in se osvobodimo tistih, ki nas vežejo nase in ki nam nalagajo preveliko težo, nerazumevanje. 

Ljudje s poudarjenimi gibljivimi znamenji ( Dvojček, Devica, Strelec in Ribi), s pomočjo Jupitra v kvadratu z Neptunom, imamo že nekaj časa močno vizijo, ki nam šepeta v sanjah ali v dnevnih predstavah vse,  kar je mogoče za nas. Uspeli bomo najti ravnotežje med tem, kar moramo spustiti in med tem, kar lahko zgradimo. 

Poiščimo most v usklajevanju naše psihe, jasno spreglejmo kje smo ranjeni in iz kje to izvira in sprejmimo, da čas celi vse . Vse kar si želimo, vse stare rane in preizkušnje, lahko obrnemo sebi v prid, omogoča nam, da izkusimo vso ljubezen in sočutje ter, da najdemo to nujno ravnovesje. Seveda je pomembno področje- astrološka hiša, kjer se ta močni Sončni mrk v Raku nahaja. 

Dobrodošel julijski Sončni mrk, pri meni v prvi hiši mene osebno, vezano na odnose, na vizualnost, vitalnost, v lepi povezavi z Jupitrom na področju kariere in poslovnosti, javne podobe. Nekaj novega v mojem življenju, nekaj premaknem in grem naprej, novi cilji, nove poti..

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Lahko mi naročite osebno razlago julijskih mrkov na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , za samo 20 eur.

 

 

Nazadnje urejano na 0, 08.07.2019 09:02

Zadnje novice