0, 14.06.2019 14:45

POLNA LUNA na 25 stopinji STRELCA, dne 17. junij 2019

Ritem narave, odnos Lune in Sonca se kontinuirano ponavlja vsak mesec in v ponedeljek ob 10:30 uri se bo Luna postavila točno nasproti Soncu na 25 stopinji znamenje Strelca.

Predhodno je srečala svojega dispozitorja Jupitra, kateri je tudi v Strelcu retrograden še do 11. avgusta. Tako polna Luna ali ščip ima simboliko zaključevanja, je nek višek energije, ki jo usmerimo v področje, v astrološko hišo kjer imamo to polno Luno. Strelec je znamenje prepričanj, pravnih in sodnih praks in različnih ritualov. Je znamenje optimizma, prihodnosti in načrtovanja, zato bo sedaj dobro, če tega še niste storili in si dokončno splanirate in vplačate poletni dopust, o katerem ste že razmišljali. Morda boste zaradi retrogradnosti njegovega vladarja odšli na mesto, na področje, kjer ste predhodno že bili. Ne delajte nekih novih planov za v prihodnost, kajti retrograden Jupiter lahko poskrbi, da se ne uresničijo. Boljše bo, če dokončate projekte, ki so v teku.

Polna Luna se je pridružila Jupitru, to je ena velika energija, ki pride do nas kot veliki valovi in jih lahko doživljamo, kot pretirano energijo. Potrudimo se in ujemimo najvišji val in odplavajmo skupaj z njim ter obenem opazujmo, vzpon in padec valov, ter povlecimo energijo navznoter vase. Samo opazujmo, kako se ta ekspanzivna energija pretvori v bolj mirno, preprosto energijo.

Če boste na počitnicah ali na dopustu, vam bo uspelo bolj elegantno sprejemati Strelčevo energijo, kot veselje in srečo. Če ste v nekem močnem delovnem procesu, se Strelčeva energija premika v smeri ekspanzije pri denarju, poslovnem uspehu, višku dela in delovnih obveznostih, kot v velikih pričakovanjih. Lastnosti Strelca so tudi oportunizem, pretiravanje, preveliki načrti, preveč dela  in želja biti vsepovsod del vsega. Nihče ni posebno nagrajen, če misli, da se mora samostojno žrtvovati  za vse druge, da odlagajo svoje obveznosti na vas. Bodite pri tem pošteni do sebe in izpostavite neko realno mejo, saj te navade nikomur ne služijo.

Vabi nas obilje in materialne dobrine, vendar to s srečo in notranjo izpolnjenostjo nima prevelike povezave. Polna Luna na Jupitru prinaša pretiravanje, razvajanje in pretirano zapravljanje. Tudi preveč hrane in pijače, preveč obilja. Ne pozabite, da je vaša sreča in veselje vaše največje darilo. 

Pazite kaj si želite, ker se vam lahko točno to uresniči,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 14.06.2019 14:53

Zadnje novice