0, 28.05.2019 12:00

ŠOLA ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS, z diplomirano astrologinjo IRENO DOLAR

Šola znanja astrologije REGULUS je zasnovana kot 3 letni program, po opravljenih najmanj 8 izpitov iz treh letnikov in napisani diplomski nalogi, lahko pridobite naziv diplomirana astrologinja , -log in si seveda pridobite DIPLOMO. Lahko se vpišete v posamezne tečaje, od OSNOVE astrologije  dalje, ali pa nadaljujete izobraževanje do diplome.

Po vsakem tečaju sledi izpit in ko ga opravite, si pridobite POTRDILO o opravljenem tečaju Šole REGULUS. V tem semestru bom podelila prvo DIPLOMO šole REGULUS in to  slušateljici Sabini Kovačič. Zelo sem vesela in ponosna na njeno pridobljeno znanje in da se lahko suvereno uveljavi v svet astrologije.

CERTIFIKAT I, si je zaslužila Andreja Svete ( opravljeni izpiti iz Osnove astrologije, Razlage rojstne karte in Horarne astrologije), pričakujem še opravljen izpit iz Prognostike in Sinestrije, katero ravnokar zaključujemo. Tudi Andreja Svete je zelo bistra in dojemljiva slušateljica, predvidevam in si želim, da bo kmalu stopala po poti pridobljenega CERTIFIKATA II. Ester Mikolič je uspešno opravila izpit iz Osnove astrologije in Razlage rojstne karte, njena vnema, pridnost in prizadevnost se jasno kaže. Tanja Kos je opravila izpit iz Osnove astrologije in Horarne astrologije, pričakujem še opravljen izpit iz Razlage rojstne karte, tako, da si lahko pridobi CERTIFIKAT I. Laura Ogorevc, Mojca Černe in Maša Samsa so uspešno opravile tečaj iz Osnove astrologije, le tako naprej drage slušateljice. 

V začetku meseca junija 2019 se zaključuje pomladni semester izobraževanja astrologije, zaključile bomo s podelitvijo DIPLOME in POTRDIL o opravljenih izpitih. Vabljeni v jesenski semester Šole znanja astrologije REGULUS, lahko se vpišete v tečaj Osnove astrologije, na Razlago rojstne karte, na Sinestrijo, ujemanje v odnosih in na tečaj Elektivne astrologije. Lahko ste začetnik, samouk ali pa prihajate iz kakšne druge šole. Za pridobitev Certifikatov ali Diplome, vam opravljene izpite iz druge astrološke šole tudi priznamo. Vse informacije dobite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , kamor se lahko tudi prijavite. Več o meni, o mojem delu in o Šoli znanja astrologije REGULUS lahko preberete  na

http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/

Kako razumejo in sprejemajo izobraževanje astrologije nekatere moje slušateljice, pa lahko preberete v spodnjih vrsticah; 

Slušateljica Maša: Pri Astrologinji Ireni Dolar sem opravljala tečaj Osnove astrologije. Tečaj in Irena sta mi dala natanko to kar sem iskala. In več. Željo po novem znanju in nadaljnjem izobraževanju v astrologiji. 

Drugače sem začela gledati na sebe in ljudi okoli sebe. Bolj jih razumem oz. razumem iz kje in zakaj je nekaj tako kot je, je nekdo takšen kot je. Prav tako spoznavam sebe, svoje pomanjkljivosti, se jih zavedam in jih izboljšujem. 

Irena je zelo profesionalna, strokovna in ima veliko znanja, ki ga je delila z mano. Poleg tega pa je zelo domača, prijetna, topla in odprta oseba, ki me je lepo sprejela v svoj astrološki kotiček v njenem domu in poskrbela za moje dobro počutje.  Za to sem ji zelo hvaležna. 

Zelo rada sem se vračala vsak teden na tečaj in sem komaj čakala, da pride spet ta dan. Vsako uro sem odnesla nekaj novega, pa ne samo astrološkega znanja in teorije, ampak tudi veliko novega o sebi in nasploh o stvareh v življenju. 

Veselim se nadaljnjega izobraževanja in sodelovanja z Ireno.  

Slušateljica Ester: V astrološki šoli REGULUS sem zaključila dva tečaja šolanja, izbira šole je bila čisto intuitivna in kot po navadi se nisem zmotila. Boljše odločitve zase nisem mogla izbrati, saj je Irena  točno to kar sem potrebovala za učinkovito, praktično in razumsko učenje astrologije. Irena je res "zahtevna", v pozitivnem smislu, od učenca želi izluščiti najbolje in tisti, ki si to dovoli mu uspe. Z veliko truda in podpore je Ireni uspelo, da sem v enem letu pridobila ogromno znanja za kar sem ji neizmerno hvaležna. Študij bom definitivno nadaljevala in zaključila v astrološki šoli REGULUS. 

Slušateljica Tanja: Na tečaju Astrologije sem se znašla čisto naključno, po osnovah sem se odločila, da nadaljujem tečaj saj je zelo zanimivo. Samo predavanje je zasnovano tako, da se skozi življenjske primere učiš še o astrologiji, saj predavateljica postreže s kopico zanimivih primerov iz vsakdanjega življenja. Astrologija sicer ni preprosta, vendar jo Irena razloži na čimbolj enostaven način, hkrati pa spodbuja vsakega da naredi napredek. Pri Ireni je zagotovljeno znanje, prijetno vzdušje in nepogrešljivi prigrizki.

Slušateljica Sabina, sedaj diplomirana astrologinja: Pri pisanju diplomske naloge mi je pripomoglo znanje, ki sem ga pridobila skozi čas študija v Šoli znanja astrologije REGULUS, od mentorice in predavateljice Irene Dolar, diplomirane astrologinje, ki je s svojo vnemo in ljubeznijo do astrologije pisala gradiva za učenje, predajala svoje znanje nam slušateljem ter nas spodbujala k razumevanju te starodavne vede.

Investirajte svoj čas v spoznanje ali celo v  znanje astrologije,

z vami in za vas  Irena Dolar, diplomirana astrologinja

Nazadnje urejano na 0, 28.05.2019 12:08

Zadnje novice