0, 18.02.2019 20:05

Polna Luna v DEVICI, v torek 19. februarja

Že par dni gledam v nebo in vidim veliko svetlo« kroglo«, ki bo svojo dokončno polnost in lepo okroglo obliko dobila v torek malce pred 17 uro. Zelo svetla je in zelo blizu Zemlje, Luna je v perigeju in njena moč močnejša.

Točno na 0 stopinji Device se bo postavila nasproti Soncu, kateri je ponoči vstopil v nežno znamenje Ribe. Polnost Lune govori o nekem vrhuncu, kako se je izoblikovalo vprašanje ali področje zametka z zadnjim mlajem v Vodnarju. Polna Luna je povezana z Marsom v Biku in Uranom še v Ovnu, ki nestrpno čaka, da tudi sam vstopi v novo znamenje. Kombinacija zemlje in ognja govori o bolj konkretnih temah, govori o tem, da je potrebno vztrajati, da končamo to, kar smo z mlado Luno aktivirali.

Bolj ko se držimo starega in tradicionalnega, močnejše bo razočaranje, povezava Saturna in Venere, prav tako v zemeljskem elementu, v Kozorogu, kjer je tudi Pluton, nam govori, da je potrebno nekaj obnoviti, ponovno zgraditi. Stare diskusije, stari načini, stari predpisi in vzorci morajo dati prednost novemu. Morda se bomo morali posloviti od življenjskih navad in rigidnih vidikov našega bita, nekaj v naši osebnosti že dolgo časa trka, da pride na plan. Iste funkcije ustavljajo naš razvoj, katere so? Razmislimo…) 

Zemeljski element nam pošilja signale, da se moramo dobro organizirati in  trdno stati z nogami na naši preljubi Zemlji, ravnovesje pa nam ponuja Sonce v idealističnih Ribah, ki nas bo navdihnilo, da uporabimo vse dobro in sočutno v nas.

In s prihajajočim Uranom v Biku v mesecu marcu, vzporedno z obratom Merkurja v retrogradno smer dobimo to svobodo in takrat razmislimo o spremembi, katero si želimo in končno tudi dobimo. 

Naj vas ta polna Luna v Devici osvobodi, 

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice