0, 17.01.2019 19:57

POPOLNI LUNIN MRK in polna Luna na 0 stopinji znamenja LEVA

POPOLNI LUNIN MRK in polna Luna na 0 stopinji znamenja LEVA bo v ponedeljek, 21. januarja ob 6:15 uri.

Kar zadeva astrologijo, ima ta popolni mrk Lune posebno silo, ko pade na 0 stopnjo znamenja LEVA, še posebno na fiksna znamenja to so Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar, na tiste, ki ste rojeni v začetku( na prvih stopinjah) teh astroloških znamenj. In seveda bo mrk tudi močno povezovalno deloval ( harmonično ali izzivalno ) na vse planete, če jih imate na prvih stopinjah znamenj Tehtnice, Škorpijona, Strelca, Dvojčkov, Bika, Vodnarja  in Ovna.

Lunin mrk tvori T-kvadrat z Uranom, ki je že na zadnjih stopnjah Ovna in že na svoji bližnji poti proti ponovnemu vstopu v znamenje Bika. To se bo zgodilo 6. marca, in Uran bo potoval po Biku vse do aprila 2026. Zaradi Urana bomo krivili kar zunanje dogodke, za to, kar se nam dogaja, ne pa to, kar je upornega v nas. Vendar to ni prav

Plemenitost fiksnih znakov v nas sije z intenzivno močjo in nas navdihuje, da se pokažemo v najboljši luči, kjer za sabo ne puščamo sence. Vendar Venera in Jupiter v odklonu ( poldrugi kvadrat) s tem mrkom opozarjata na naše odnose in nas spodbujata na svoj prijazen način. V nas narekujeta pozitivno naravnano miselnost in z njo rešitve, ter sočuten izhod iz konfliktov, s tistimi, ki nam največ pomenijo in jih imamo radi.

Ta Lunin mrk je za nas kar konkreten skok v leto 2019, da pospravimo s preteklostjo, da se soočimo z izidom preteklih dejanj in odločitev, da ponujene zadeve sprejmemo, da izkoristimo vse priložnosti, da popravimo, preoblikujemo in reorganiziramo nova poglavja v svojem življenju. Za marsikaterega bo to težko, ker bo potrebno spustiti situacije, kjer ne uspevamo in rastemo več, še posebno bo nam težko, predstavnikom fiksnih znamenj. To so tista astrološka znamenja( Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar), katera imamo največ težav pri spuščanju navad, ki se morajo spremeniti na vseh področjih. To odgovornost, prestrukturiranje in nič več izgovorov nam bosta svetovala Saturn in Pluton v vestnem Kozorogu. Lažje nam bo, če bomo ozavestili, da življenje ni samo zabava in da se imamo lepo, življenje nam postilja z resnostjo, odgovornostjo, zrelostjo, odrekanjem  in še posebno z osebnostno rastjo.

Astronomsko, pa bo mrk viden zelo rdeče obarvan, imenuje se tudi » Moon of Wolves in Blood«  zaradi rdečkaste barve, ki jo atmosfera ustvari  med mrkom. Če se povežete s svojim notranjim »volkom«, bo  to vaša popolna polna Luna in mrk,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 17.01.2019 20:14

Zadnje novice