0, 12.12.2018 12:44

V LETU 2019 zopet začenjamo z ASTROLOŠKIMI TEČAJI

Leto 2018 se počasi poslavlja, zadnje dni poleg tega, da nazdravljamo, se tudi spominjamo vseh dogodkov in načrtov, ki smo jih snovali leto nazaj. Nekatere smo realizirali, nekateri še ostajajo. Leto, ki je za nami je Venerino leto in je zaznamovalo številne  odnose, pošteno so se  prevetrili, nekateri so se tudi prekinili.

Leto 2019 je Merkurjevo leto, torej bomo bolj naklonjeni učenju, širjenju znanja, izobraževanju in komunikaciji. V ospredju bo želja po učenju in znanju različnih ved. Zato bo marsikoga od vas razveselila novica, da v Šoli znanja astrologije REGULUS planiramo že v mesecu januarju ponovno tečaj GREMO OD ZAČETKA V ASTROLOGIJI.

Torej, če si  želite zvedeti več o astroloških znamenjih, planetih in astroloških hišah? Če si želite razložiti svojo rojstno karto? Če ste radovedni, bistri, pridni in radi delate domače naloge? Odlično, ste pravi za nas...)

V januarju 2019 začnemo z OSNOVAMI ASTROLOGIJE, tečaj bo potekal enkrat na teden , 10 srečanj, od 17 do 20 ure, v Kamniku, v manjši skupini slušateljev, naslov je Pot na Dobravo 50, Kamnik. Cena z gradivom je 300 eur, lahko plačate v treh obrokih. 

Ste od daleč in bi težko prišli na tečaj v Kamnik, nič hudega, za vas sem pripravila učenje preko skypa.

Vse informacije dobite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , prav tako se lahko na ta mail tudi prijavite.

Januarja 2019 tudi nadaljujemo z Razlago rojstne karte in februarja s SINASTRIJO. Tudi za ta dva tečaja zbiramo prijave.

Kaj sploh je astrologija, horoskop? Tudi približno ne, astrologija je znanost in umetnost v doslednosti razlage nebesnih teles, z njenim spoznanjem pridobimo modrost in uvid v naša življenja in z njeno pomočjo lažje osebnostno rastemo.

Kako težko se je učiti astrologijo? Zelo enostavno se je učiti od začetka, od Uvoda v astrologijo. Na tečaju se boste naučili vseh ključnih kategorij od osnove astronomije,12 astroloških znamenj, kako delimo znamenja, 10 planetov( med njimi obe svetili), kako se obnašajo planeti v znamenjih, 12 astroloških hiš, kaj pomenijo planeti v hišah, aspekte med planeti in vse to utrdili na konkretnih kartah.

Dobrodošli, le pogumno se prijavite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice