0, 22.11.2018 14:38

POLNA LUNA v znamenju DVOJČKOV, dne 23. novembra 2018

V petek zjutraj , 23. 11. 2018 ob 6:39 uri, se bo dovršila polna Luna skoraj na prvi stopinji  znamenja Dvojčkov. Namen polne Lune v Dvojčkih je prevetriti našo mentalno vez in uvajati spodbude za miselne procese.

Hrepeneli bomo po novostih, saj brez sprememb in razvoja miselnosti ostaja naš um star in nimamo več mentalne stimulacije. Prekinili bomo  dolgčas in in zastarelo rutino. Vsi se vsake toliko časa »zataknemo« v neke rutinirane navade, ki nas odvračajo od svežih stvari.

Ker je Sonce v Strelcu povezano z Jupitrom in Merkurjem si vsi želimo poiskati neko resnico in moralna dejstva v poplavi nekih informacij in novic preko medijev in od drugih ljudi. Znamenje Strelca  v svojem bistvu vedno išče resnico in se sooča z dilemo o prenosu sporočil, ali so pristne, ali jih je treba preučiti. Ščip je poleg retrogradnega Merkurja in Jupitra v Strelcu povezan tudi z kvadratom Marsa v Ribah. Skozi njih dobimo sporočilo o naši radovednosti, ali vse dojemamo kot gola dejstva, ali razmišljamo širše in izločimo »zrno od plevela«. V vsakdanjem življenju se soočamo s situacijami, kjer nam ljudje prekrivajo dejstva in nam lažejo. Včasih lažemo tudi sami, kar si težko priznamo, kje pa tiči razlog za to? Ne vem tega, to mora vsak pri sebi razbrati, v čem se skrivajo namere. Mars v kvadratu bo le stežka branil naše namere, ker v Ribah ni čisto prepričan, kaj bi branil.

Polna Luna ali ščip bo na prvi stopinji Dvojčkov, kar označuje nek začetek, nekaj kar se začne oblikovati, nekaj kar prevetri tudi naše odnose in nekaj kar prinaša malce razburljivosti. Vendar po drugi strani je čas polne Lune čas nekega zaključka, čas dokončanja začetih zadev izpred mlaja, torej imamo dve nasprotujoči si tezi, energiji, dve poziciji. Nekaj se zaključi, da da prostor novemu, to sta dve pozitivni energiji, kateri nam bosta naslednjih 14 dni osvežili način razmišljanja in nas potiskali v bolj intelektualne note.

Ne bomo se več izgubljali v ponavljajočih se krogih, postali bomo bolj odprti, pozorni na področjih, kjer imamo začetek Dvojčkov in kjer bomo z novih znanjem in idejam pospešili korak.

Z vami in za vas  napisala astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice