POPOLNI LUNIN MRK in polna Luna na 0 stopinji znamenja LEVA bo v ponedeljek, 21. januarja ob 6:15 uri.

Pred nami je prvi mlaj in delni Sončni mrk v tem letu, Sonce in Luna se bosta v nedeljo ob 2:28 uri srečala na 15 stopinji Kozoroga, mlaj in mrk stiskata Saturn in Pluton, oba s svojim močnim vplivom. Dobra novica je, da se bodo lahko stare dileme in usodna dogajanja izpred preteklega leta končno razrešila.

0, 26.12.2018 19:45

VOŠČILO

Veliko sreče in lepih sanj,

naj vam prinese silvestrski dan,

in  Novo leto naj zaživi,

radosti polno in lepih dni.

Srečno Novo leto 2019 vam želim astrologinja Irena Dolar

Ste letos povsem pozabili na novoletne zaobljube? Odlično, vendar  sedaj si boste morda vseeno premislili. Zodiak namreč pravi, da obstajajo prave in napačne novoletne zaobljube, mi pa smo astrološka znamenja  prosili, da nam zaupajo, katere so tiste, ki so prave za vas . Ni še prepozno, da se odločite za spremembo in začnete leto 2019 v pravem duhu.

0, 16.12.2018 17:22

BOŽIČ

Le nekaj trenutkov je še do Božiča,

v tem času si vsak od vas le najboljše obeta

in vse kar je dobrega, drugim želi.

Naj v vas bo svetloba Božične noči

in v prihodnost naj bo vaša sreča zajeta.

 

Srečen BOŽIČ  vsem,

želim  astrologinja Irena Dolar

Leto 2018 se počasi poslavlja, zadnje dni poleg tega, da nazdravljamo, se tudi spominjamo vseh dogodkov in načrtov, ki smo jih snovali leto nazaj. Nekatere smo realizirali, nekateri še ostajajo. Leto, ki je za nami je Venerino leto in je zaznamovalo številne  odnose, pošteno so se  prevetrili, nekateri so se tudi prekinili.

Danes imamo zadnji mlaj v tem letu, Luna bo Sonce dosegla ob 8:20 uri na 15 stopinji Strelca in mi smo že zelo daleč od decembra 2006, ko je bil nazadnje mlaj in Jupiter tudi v Strelcu.

ASTROLOGIJA in mi v letu 2019

Letošnje leto počasi jemlje slovo in na naša vrata nezadržno trka novo leto 2019. Verjetno se boste iztekajočega leta spominjala po dobrem in slabem, zato pred iztekom letošnjega leta naredite obračun sami s seboj in si priznajte, česa si v letu 2019 zares močno želite in si zastavite dosegljive cilje.Naj bo naslednje leto vaše najboljše doslej, izkoristi vsak svoj trenutek.

V petek zjutraj , 23. 11. 2018 ob 6:39 uri, se bo dovršila polna Luna skoraj na prvi stopinji  znamenja Dvojčkov. Namen polne Lune v Dvojčkih je prevetriti našo mentalno vez in uvajati spodbude za miselne procese.

Merkur se trenutno nahaja v  manj prijetnem položaju, je v znamenju Strelca, kjer je v izgonu in še » izven meja«, izven Sončeve deklinacije, je izven Sončeve zunanje meje glede na ekvator.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 10

Zadnje novice