1, 18.02.2020 22:41

MARS je v KOZOROGU

MARS je v Kozorogu. Mars je povezan z grškim bogom Aresom, ki se je rad boril in doživljal zmage. Velja kot bog vojne, čeprav ga astrologi zelo poznamo kot izrazito seksualnega, zato pripomore tako k agresivnosti kot  odločnosti. Ko govorimo o spolnosti, govorimo o Marsu.

Večina od vas si zapomni čas retrogradnosti Merkurja, kot nekaj nadležnega, z zamudami, nesporazumi in problemi začinjenega časa in ga jemljete kot nekaj slabega.

Imate nadzor nad svojim življenjem? Težko smo srečni in kreativni, če ga nimamo. Danes v nedeljo zjutraj, ob 8:34 uri bomo imeli polno Luno ali ščip v znamenju ognjenega Leva.

Zanimivo bo začeti novo leto z močnimi kozorogovimi energijami, usklajeni so planeti Sonce, Merkur, Jupiter, Saturn in Pluton ter južni vozel v zemeljskem kozorogu, kjer je zelo močno aktiven tudi decembrski Sončni mrk.

0, 30.12.2019 19:45

NOVOLETNO VOŠČILO

 

Ko se prižgejo praznične luči,

Si vsak pri sebi nekaj zaželi,

Naj prihodnost ogreje nam srce,

In vse kar dobro nam gre,

Naj celo leto obrodi.

 

SREČNO 2020 vam želim astrologinja Irena Dolar

0, 30.12.2019 19:25

KAKO ZAČNEMO LETO 2020

Zanimivo bo začeti novo leto z močnimi kozorogovimi energijami, usklajeni so planeti Sonce, Merkur, Jupiter, Saturn in Pluton ter južni vozel v zemeljskem kozorogu, kjer je zelo močno aktiven tudi decembrski Sončni mrk.

Samo dan po BOŽIČU se bosta Luna in Sonce zjutraj  ob 6:13 uri objela v mlaj in ker bodo poleg še Lunina sečišča bomo imeli tudi obročasti Sončni mrk.

0, 23.12.2019 17:13

BOŽIČNA VOŠČILNICA

Praznovanje BOŽIČA je nekaj, česar se verniki in manj verni  veselimo skozi celo leto, toda preden stari sveti Nikolaj lahko zdrsi po dimniku, je treba obesiti polno luči, načrtovati praznične zabave, nakupiti darila in napisati Božične voščilnice.

Navsezadnje so Božični prazniki čudovit čas za ponovno navezovanje stikov s prijatelji in družino, tako, da se zberemo ob polni mizi dobrot in se skupaj poveselimo. Če iščete popolni Božični dan, ne iščite okoli, poiščite veselje in zadovoljstvo v sebi in to delite z drugimi.

Naj vas v Božičnem času obkrožajo le najlepše misli in želje. Naj bodo mir, ljubezen in blaginja vedno z vami.

Čudovit BOŽIČ in Srečno Novo Leto vam želim astrologinja Irena Dolar.

Božični prazniki se neverjetno približujejo, z njimi novoletna nakupovalna mrzlica in prav tako nam bo padajoča Luna, v flegmatični fazi nakazovala tempo življenja. Vse do mlaja in Sončnega mrka na 4 stopinji Kozoroga. Samo dan po BOŽIČU se bosta Luna in Sonce združila v znamenju Kozoroga, obenem bosta povezana tudi z Luninim vozlom ali sečiščem.

Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, vendar je zelo oddaljen od Zemlje in ni tako svetlo viden kot Venera. Posebnost je njegova velika rdeča pega, ki je posledica plinov in vulkanske erupcije.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 13

Zadnje novice