Vsaka polna Luna nakazuje višek ene energije in dvojnost, torej združuje dve nasprotji, katera ena brez druge ne more obstajati.

Merkur se že tretjič v tem, letu obrača, z vidika Zemlje se zdi, da se pomika nazaj. Temu rečemo retrogradno gibanje, povezan je z znamenjem Škorpijona, kjer se nahaja sedaj v tesni povezavi z Venero, kar bo močno delovalo na odnose. Obrača se natančno v četrtek, na praznik in bo retrograden do 20. novembra 2019.

V tem času, ko se nam približuje mesec november in ko se na naši severni polobli spuščamo v bolj temne in mračne dneve, saj ni dovolj svetlobe Sonca, pride znamenje Škorpijona zelo v ospredje. Simbolika je ravno v tem, da s potopitvijo v sebe, v temo, najdemo jasnost, ki je globoko v nas.

Že začeli bomo leto na nek način udarno in s pomočjo Saturna ter Plutona, tako tesno skupaj v Kozorogu, močno zavihali rokave, garanje bo in delo ter nujnost transformacije na področju, kjer imamo 22 stopinjo znamenja Kozoroga. Preobrazba bo pustila za seboj tiste zgodbe, katerim smo verjeli in katere bledijo pred neizogibnostjo novega…

Energija znamenja Ovna je jasna, iskrena, neposredna in tudi sebična. Oven ne » naklada«, on pove direktno, kaj je tisto, kar si želi, on se ne pogaja, ne gre za druge, gre za njega.

Oktober,  je pred vrati, je mesec konkretne jeseni, mesec začetka kurilne sezone, mesec nabiranja kostanja, gob,  trgatve in pobiranja plodov iz vrta ter njiv. Jesen je vedno pisana, vsa paleta teh zemeljskih barv nam prinaša zadovoljstvo in očara vsak pogled.

Odnosi se nam vsem tokom življenja kdaj končajo in neprijeten okus nas lahko spremlja daljši čas, nekateri se te grenkobe nikoli ne znebijo. Je pa pomembno nekaj, da na koncu nekega odnosa prepoznamo to, kaj smo se morali naučiti.

0, 22.09.2019 20:20

JESENSKI EKVINOKCIJ

V ponedeljek, 23. septembra ob 9:50 uri bo ekliptika-pot Sonca  pri nas  na naši severni polobli  prečkala ekvator, Sonce bo potovalo iz severne poloble na južno poloblo. Kot že veste bomo imeli jesensko enakonočje, dan in noč bosta enako dolga, Sonce bo vstopilo v znamenje Tehtnice in vstopili bomo v  jesen.

0, 16.09.2019 14:19

Saturn direktno…

Kot vas večina že ve kaj pomeni Saturn v astrologiji in v naši rojstni karti, ker spremljate razlage astrologov ali pa se celo učite astrologijo, bom samo na kratko razložila za tiste, ki pa še tega ne veste kaj Saturn predstavlja v naših življenjih.

Luna v Ribah nas pelje k vrhuncu, k svoji polnosti, postavila se bo nasproti Soncu v Devici v soboto zjutraj, ob 6:32 uri. Ste popeljali zadeve in projekte do zaključka, do konca, ste naredili vse pravilno  od zadnjega mlaja v znamenju Device?

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 13

Zadnje novice