0, 11.06.2017 21:43

JUPITER končno direkten

JUPITER je končno spet direkten, potuje po znamenju Tehnice še do 10.oktobra 2017 in tam kjer nam pade v »naročje« v naši rojstni karti, je kot astrološki »Božiček«, saj prinaša priložnosti, dobrote in razvoj, brez našega posebnega truda ali sodelovanja.

Mi smo že nekaj dni pod vplivom polne Lune, to je še  ena polna Luna v Strelcu, vendar nikoli niso enake. Ta polna Luna prinaša različne energije, pričakovala bo spremembe v naših življenjih in prinašala izzive, nove ideje, drugačne izkušnje.

Bližamo se  mlaju v znamenju Dvojčkov, z novico o samomorilskem bombnem napadu v mestu Manchester na koncertu Ariane Grande, kjer je bila večina poslušalcev najstnikov s svojimi starši.

Imamo ga, ponoven obrat Merkurja, tokrat se bo obračal v času od 10. aprila do 4. maja 2017 v znamenju Bika in Ovna. Seveda vemo, da je to navidezno obračanje v retrogradno smer, to je naš pogled iz Zemlje, nekaj kar se zgodi vsakič, ko je Merkur usklajen s Soncem in Zemljo in to je nekje tri do štirikrat na leto.

 

SATURN je v znamenju Strelca že od decembra 2014 in 6. aprila 2017 bo začel svoje retrogradno obdobje.  Vpliv retrogradnega Saturna je občuten bolj na družbeni ravni, predvsem v politiki, pravosodju, gospodarstvu, gradbeništvu, tukaj bo povzročal zamude, ovire, blokade in počasnejše napredovanje, vse do 26. avgusta, ko se bo zopet podal na svojo direktno pot.

OVEN ( Aries) praznuje svoj rojstni dan od 21. marca do 20. aprila, je prvo astrološko znamenje, z njim se začenja pomlad in pomladansko enakonočje, ponazarja prehod iz mraza, v toploto, iz sence v svetlobo. Je pozitivno, ognjeno znamenje, ima kardinalni modus in vlada mu planet Mars.

0, 28.02.2017 21:10

RETROGRADNA VENERA v 2017

Gledano iz zemlje, planeti običajno potujejo direktno, to astrološko zgleda tako, da se pomikajo naprej po zodiaku, vsake toliko časa, pa se planeti navidezno ustavijo, so kakšen dan ali dva stacionarni in potem se nekaj časa premikajo nazaj, temu rečemo retrogradno gibanje.

V nedeljo, 26. februarja 2017 bomo imeli mlaj in obročasti Sončev mrk , dogodil se bo ob 15:58 uri na 8 stopinji znamenja Ribe. Težko je govoriti o tem mrku povsem v pozitivnem smislu, ker je neprijetno in zapleteno povezan z aktivacijo kardinalnega Tkvadrata Urana, Marsa, Plutona in Jupitra, kar nam bo povzročalo nemirnost in »ščemenje« v trebuhu.

V mesecu februarju bomo imeli kar dva mrka, prvi delni Lunin mrk v letu 2017 bo v soboto 11. februarja v znamenju Leva, na 22 stopinji, Sončni mrk bo pa 26. februarja na 8 stopinji Ribe. Čas mrkov je vedno nemiren čas, saj mrki vedno nosijo spremembe.

V četrtek 12. januarja bo prva polna Luna v tem novem letu, Sonce potuje po znamenju Kozoroga in Luna bo ob 12:34 uri točno nasproti v Raku, kot prva v letu je zelo pomembna in nakazuje kako smo lahko varni v naši družbi, s svojimi pravili in predpisi in kaj bi si želeli, da bi imeli.

ZačetekNazaj123456NaprejKonec
stran 1 od 6

Zadnje novice