Mi vsi skupaj bomo kmalu zopet v zadnjem retrogradnem obdobju našega Merkurja v tem letu dni v znamenju Strelca. Simbolika te »vizualne iluzije« obrata nazaj, ki je iz Zemlje videna, kot zamikanje planeta v retrogradno smer, vidimo, kot da se Merkur odmika, bo za nas spet proces vračanja v preteklost.

VENERA je v znamenju ŠKORPIJONA od torka, 7. novembra dalje. V naših odnosih bo strastno in tudi romantično, vendar nikakor mlačno, sploh pa ne umirjeno.

Mlaj je Lunacija, ki se zgodi dvakrat na mesec in ponazarja začetek Lunarnega meseca. Začne se, ko se Luna in Sonce srečata na isti stopinji in minuti. Mlaj, oziroma rastoča, mlada Luna je obdobje začetkov, obnove vitalne energije, neke iniciacije, spodbude in čas vznemirjenja.

0, 08.11.2017 14:01

MERKUR je v znamenju STRELCA

MERKUR je od nedelje, 5. novembra v znamenju STRELCA in bo potoval po ognjenem bojevniku do 3. decembra direktno in potem se bo zopet obrnil v retrogradno smer. Do 22. decembra bo retrograden v ognjenem Strelcu, se končno obrnil v direktno smer  in tam ostal do konca leta 2017.

Kako bo vplival na naše mišljenje, na intelekt in komunikacijo v času potovanja po STRELCU? Predvsem bo dodajal sproščenost in živahnost, kar smo pogrešali v tranzitu skozi Škorpijona, manj bo ukvarjanja s "smrtno" resnimi problemi, več bo optimizma, vere in zaupanja v svoje misli ter povečanega navdušenja. Več projektov bo zaznamovala močna domišljija in svobodna volja. Pazimo le, da nas povečan optimizem in močno vizionarstvo ne zanese v površno delovanje. Merkur v Strelcu težko vidi detajle in je težko natančen, stvari se loti s silnim zanosom, ki pa po začetni intenzivnosti kmalu poneha.

Obvladujmo ta notranji nemir, pazimo na miselno in intelektualno razpršenost, pa bomo dosegli bolj optimističen in pozitiven odnos do svojega življenja in okolja samega

Za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Zgodaj zjutraj v SOBOTO, 4. novembra 2017 bomo imeli ščip na skoraj 12 stopinji Bika. Intenzivnost naših čustvenih odzivov nam bo preplavila telo.

V četrtek 19. oktobra, ob 21:13 uri bomo imeli MLAJ na 26 stopinji znamenja Tehtnice. Sonce in Luna bosta združena in v nasprotovanju z Uranom in Plutonom in s podporo Saturna.

MERKUR se bo jutri, v torek 17.oktobra 2017 ob 9:59 uri pridružil Jupitru v znamenju Škorpijona. Znamenje Škorpijona je močno intenzivno in intuitivno se dobro povezuje z razumom in logičnim mišljenjem Merkurja.

Danes ob 20;40 uri bo polna Luna v znamenju Ovna, na 12 stopinji, to je višek ene energije, ki jo bomo usmerili v odnose.

Ta nova mlada Luna, oziroma mlaj  se bo dogodil zjutraj, 20. septembra ob 7:30 uri, na 27 stopinji Device, malce zatem , ko bo tudi Venera vstopila  v to zemeljsko znamenje in se pridružila Merkurju, Soncu in Marsu.

0, 13.09.2017 09:33

Članek v reviji SENSA:SI

Astrologinja Irena Dolar se predstavi

ZačetekNazaj1234567NaprejKonec
stran 1 od 7

Zadnje novice