KIRON, ta RANJENI ZDRAVITELJ je danes 17. aprila 2018 vstopil v znamenje Ovna in bo do aprila 2027 potoval po Ovnu z močnim egom, z veliko samoinciativnosti, poguma in samostojnosti in se morda postavljal ne samo zase, tudi za druge.

Potrebuje Saturn v Kozorogu prost dan? Seveda, ne dan, nekaj mesecev, vse tja do 6. septembra, Saturn si nekaj zasluži in z njim si zaslužimo tudi mi.

Ta vikend bodo zaznamovale močne energije MLAJA, Luna in Sonce se bosta srečala na 26 stopinji znamenja Ovna, kjer bosta objela Urana, ki se mu že zelo mudi v novo znamenje, v Bika.

V  SOBOTO imamo spet polno Luno, reče se ji tudi Modra Luna, ker gre za drugo polno Luno v koledarskem mesecu.

Priznam, sem močna »merkurjanka«, ascendent imam v Dvojčkih in vladarja Merkurja v Devici, včasih, me je  kar malce strah, kaj mi bo zopet »ušpičil« tako izza ovinka.

V torek ob 17:15 uri bo Sonce, astrologi rečemo poti Sonca ekliptika srečal nebesni ekvator, na točki astrološkega znamenja Ovna( ne ozvezdja) in imeli bomo pomladansko enakonočje ali ekvinokcij.

Planet Jupiter potuje navidezno v retrogradno smer vsakih 13 mesecev po približno 4 mesece, sedaj se bo že v četrtek 8, marca ustavil in zdelo se nam bo, kot, da smo v nekem prehodnem obdobju in se je vsa rast in ekspanzija ustavila.

Po dveh mrkih v letošnjem letu bomo imeli sedaj prvo polno Luno ali ščip na 11 stopinji znamenja Device, ko so še štirje planeti Sonce, Neptun, Merkur, Venera in Kiron nasproti in pomagajo iskati ravnotežje in dodajati malce stabilnosti.

0, 13.02.2018 12:33

MRKI V LETU 2018

Mrki so med najpomembnejšimi astrološkimi tehnikami za predvidevanje dogodkov, mrk ob polni Luni je LUNIN MRK. Zgodi se takrat, ko je Zemlja med Luno in Soncem in je svetloba Lune blokirana. SONČNI mrk je ob mlaju, kadar se Sonce, Luna in Zemlja navidezno poravnajo na premico, Luna pa je med Zemljo in Soncem. Gledano z Zemlje je Luna pred Soncem in tako zastira svetlobo s Sonca.

Polna Luna je vedno pomemben trenutek v mesecu, ko se nekaj konča, zaključuje in dobi nek smisel, nek rezultat, vse tisto, kar se je začelo s prejšnjim mlajem.

ZačetekNazaj12345678NaprejKonec
stran 1 od 8

Zadnje novice