Smo na koncu februarja, polna Luna bo pri nas v soboto ob 9:17 uri  na  8*57 device.

V času retrogradnega Merkurja je pred nami drugi mlaj v tem letu, Luna se bo pridružila 5 planetom ( Soncu, Veneri, Merkurju, Jupitru in Saturnu), ki delujejo kot stelij v znamenju vodnarja. Mlaj se bo dogodil ob 20:05 uri na 23* vodnarja.

ZA VAS SE PRIPRAVLJA ASTROLOŠKI TEČAJ PROGNOSTIKE

Moč ljubezni je velika energija, vključuje definicijo ljubezni samega sebe, kot ljubezen do drugega.

V nedeljo 31. januarja se Merkur, ki je planet najbližje Soncu obrača v retrogradno smer, vsaj tako ga vidimo geocentrično iz Zemlje. Obrača se na 26* znamenja vodnarja in vse do 21. februarja bo potoval retrogradno po vodnarju.

Smo tik pred polno Luno, dovršila se bo zvečer ob 20:16 uri na 9* znamenja leva, lev je ognjeno znamenje in vedno ponuja neko veselje in navdih ter nam kaže pot, kaj je za nas tisto, kar radi počnemo. Živeti življenje je njegov moto, pripravlja nas, da v sebi najdemo nekaj posebnega, unikatnega in ustvarjalnega.

 

MALA ŠOLA ASTROLOGIJE ZA VELIKE LJUDI

Smo tik pred prvim mlajem v letošnjem letu, bo kar naporen mlaj, saj se povezuje s Plutonom, bogom podzemlja, kateri nas vedno sooča z našo najbolj skrito naravo, lahko z našo senco, z našo podzavestjo.

1, 29.12.2020 08:46

KARTA SLOVENIJE ZA LETO 2021

Najprej malce o astrološki karti Slovenije sami…

Leto bomo zaključili s polno Luno v znamenju raka, ki bo samo še poudarila vprašanja, s katerimi smo začeli z mlajem in Sončnim mrkom v strelcu, decembra.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 17

Zadnje novice