V četrtek 19. oktobra, ob 21:13 uri bomo imeli MLAJ na 26 stopinji znamenja Tehtnice. Sonce in Luna bosta združena in v nasprotovanju z Uranom in Plutonom in s podporo Saturna.

MERKUR se bo jutri, v torek 17.oktobra 2017 ob 9:59 uri pridružil Jupitru v znamenju Škorpijona. Znamenje Škorpijona je močno intenzivno in intuitivno se dobro povezuje z razumom in logičnim mišljenjem Merkurja.

Danes ob 20;40 uri bo polna Luna v znamenju Ovna, na 12 stopinji, to je višek ene energije, ki jo bomo usmerili v odnose.

Ta nova mlada Luna, oziroma mlaj  se bo dogodil zjutraj, 20. septembra ob 7:30 uri, na 27 stopinji Device, malce zatem , ko bo tudi Venera vstopila  v to zemeljsko znamenje in se pridružila Merkurju, Soncu in Marsu.

0, 13.09.2017 09:33

Članek v reviji SENSA:SI

Astrologinja Irena Dolar se predstavi

0, 12.09.2017 18:55

JUPITER V ŠKORPIJONU

Jupiter se v mesecu oktobru  pripravlja na prehod v znamenje Škorpijona in nam bo zrcalil, kje se skriva naša notranja moč.

Astroloških šol in astrologov je vsako leto več in kar nekaj ponudbe je na naših tleh, zato je nabor le teh pester. Sama sem diplomantka in učenka šole Eme Kurent, dodatno sem se izobraževala še pri nekaterih astrologih, začela učiti na Astrološkem inštitutu, toda največ znanja in izkušenj sem si pridobila sama, skozi izdelavo astroloških kart drugim ljudem, s spoznavanjem njihovega delovanja, življenja, iskala srž problema ter jim odpirala nove vidike. In tako sem  s svojo vnemo, pridnostjo in vztrajnostjo ustanovila svojo  Šolo astrologije REGULUS, z željo po širjenju znanja in odpiranja potencialov ljudem, ki si tega želijo.

V ponedeljek 21. avgusta ob 20:30 uri bomo imeli mlaj in popolni Sončev mrk v znamenju Leva, ki bo v celoti viden v  S Ameriki.

Ta polna Luna z delnim Luninim mrkom na 15 stopinji Vodnarja je v tem poletju ravno vmes med dvema mlajema v znamenju Leva, prvega smo imeli 23. julija in naslednji bo s popolnim sončnim mrkom 21. avgusta.

Večina od nas si zapomni čas retrogradnosti Merkurja, kot nekaj nadležnega, z zamudami, nesporazumi  in problemi začinjenega časa in ga jemljemo kot nekaj slabega.

ZačetekNazaj1234567NaprejKonec
stran 1 od 7