V torek 16. julija ob 23:38 uri bomo imeli polno Luno in delni Lunin mrk na 24 stopinji Kozoroga. Psihološko je Lunin mrk povezan s čustvi, intuicijo in bolj z ženskim delom, nas povezuje s preteklostjo, z varnostjo, s stvarmi in področji, kjer se počutimo varni in sprejeti.

Ko smo že vsi mislili, da se lahko končno sprostimo, ko je za nami popolni Sončni mrk nas današnji obrat Merkurja spomni, da še vedno obstajajo vprašanja, ki jih moramo razvozlati in rešiti…

Sedaj smo v času pomembnega Sončnega mrka v Raku, ki ga spremlja več planetarnih konjunkcij, zaradi katerih je to resnično temeljni dogodek za naslednje pol do enega leta.

0, 18.06.2019 11:17

POLETNI SOLSTICIJ

Sonce bo v petek, 21. junija vstopilo v poletno znamenje v RAKA in oznanilo poletni čas. Dan bo najdaljši in noč najkrajša na severni polobli, temu rečemo tudi poletni solsticij.

Ritem narave, odnos Lune in Sonca se kontinuirano ponavlja vsak mesec in v ponedeljek ob 10:30 uri se bo Luna postavila točno nasproti Soncu na 25 stopinji znamenje Strelca.

Mlaj bomo imeli v ponedeljek, 3. junija ob 12:01 uri, v znamenju dvojnosti, komunikacije, govora, na 12 stopinji  Dvojčkov, katere vodi glasnik  Merkur. Dvojček je znamenje raznolikosti, spremembe, radovednosti, hitrosti, gibanja, enostavnega govora, kjer se na kratko razpravlja in tudi opravlja.

Šola znanja astrologije REGULUS je zasnovana kot 3 letni program, po opravljenih najmanj 8 izpitov iz treh letnikov in napisani diplomski nalogi, lahko pridobite naziv diplomirana astrologinja , -log in si seveda pridobite DIPLOMO. Lahko se vpišete v posamezne tečaje, od OSNOVE astrologije  dalje, ali pa nadaljujete izobraževanje do diplome.

NEDELJA bo čas mlaja, Luna in Sonce se bosta združila na 14 stopinji Bika, povezala z Neptunom, Saturnom in Plutonom, kako lepo, da praznike zaključimo z mlado, rastočo Luno.

0, 29.04.2019 11:26

Retrogradnost PLUTONA

PLUTON je že od leta 2008 v znamenju Kozoroga, njegovi prehodi čez eno znamenje so zelo dolgi, sedaj 15 let, saj so polovico časa  direktni, polovico pa retrogradni. Sedaj se je ustavil na 23 stopinji Kozoroga in bo potoval retrogradno do oktobra 2019.

Saturn je v Kozorogu, kjer je seveda najmočnejši. Močno spodbuja predstavnike znamenja Kozoroga in Vodnarja, saj je njun vladar. Njegov vpliv je na vas podvojen, še dodatno ste previdni, osredotočeni, odločni, ambiciozni in praktično naravnani.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 12