Hitro je tema, dnevi se krajšajo in sončna svetloba izgine že kmalu popoldne, seveda saj smo v obdobju znamenja škorpijona, kjer je vse povezano z temo in preobrazbo. Luna se približuje Soncu, še dan in bomo imeli prazno Luno ali mlaj, natančno v nedeljo ob 6:08 uri na 23* škorpijona.

Kako primerno, da Luna v biku nasprotuje Soncu v škorpijonu ravno, ko imamo Noč čarovnic in Dan mrtvih. Kdo bi bolje opisal to praznovanje, katerega smo uvozili iz Amerike, kot škorpijon in še naslednji dan imamo Dan mrtvih, ko obiščemo pokopališča, ki so tudi škorpijonove narave.

1, 23.10.2020 19:13

KAKO NAPREJ S KOVID 19?

Živimo edinstven čas, ki se ga bomo spominjali še vrsto let ali morda pomnili za vedno, medtem ko nas ta situacija s korona virusom sooča z mnogimi vprašanji o sebi na osebni in tudi na družbeni  ravni. V iskanju odgovorov, takih in drugačnih,  se bo vsak od nas v tem času Jupitra, Saturna in Plutona v kozorogu, Neptuna v ribah in letos kar kar petih retrogradnih planetov soočal z mnogimi ovirami, omejitvami, pomanjkanjem zaupanja v lepo prihodnost  in z nezadovoljstvom.

V petek zvečer  ob 21:31  uri se bo dogodil MLAJ, prazna Luna ali srečanje  Lune s Soncem v znamenju tehtnice na skoraj 24*.  Znamenje tehtnice predstavlja pravičnost in ravnovesje ter simbolizira odnose in povezovanje z ljudmi. Zadnje dni lahko vidimo Luno zelo svetlo in bleščečo, ker je najbližje Zemlji v perigeju in zato lahko rečemo današnjemu mlaju, tudi super mlaj.

Obožujem jutra, tista, ko si vzamem čas samo zase in za svoje misli. Tista jutra, ko imam trenutke, minute, uro samo zase, ko se zbudim z vonjem dobre kavice, ko še v pižami in s kavo v roki začnem dan z svežo energijo, dobro voljo in s pozitivnimi mislimi. Najprej na računalniku osvežim maile, preletim objave, pogledam FB, objavim kaj na Instagramu, oblikujem  storije in si naredim svoj zdrav zajtrk. Morda zeleni čaj, mandeljnovo mleko s kosmiči in sadjem, olupim kivi in mandarino.

V mesec oktober stopamo s polno Luno v ovnu, posebnost je ta, da bomo ta mesec imeli dve polni Luni, kar se zgodi vsake dve leti in pol, slednja bo 31. oktobra v biku. Dovršila se bo pozno ponoči ob 23:06 uri na 9 * ovna.

29. septembra 2020 bomo imeli obrat Saturna v kozorogu v direktno smer in obenem bo Mars z njim naredil zelo neugoden aspekt. Saturn se obrača na 25 * kozoroga in če imate na teh stopinjah ( to je od 23 do 26*) osebne planete v znamenju ovna, raka, tehtnice in kozoroga, potem vas že od 11. maja na tem področju vse potiska v spremembe in preobrazbe, ki so nujne za vaš razvoj.

V četrtek bomo imeli mlaj na 25* device, sredi dneva, pri nas  ob 13 uri. Mlaj je vezan na Saturna, Jupitra in Plutona in ker je to zemeljski trigon se bo dotikalo sprememb in uvajalo nove inciacije v naši družbeni strukturi, pri avtoritetah, v vladi in pri  upoštevanju pravil.

Mars je v znamenju ovna in se bo letos po 2 letnem premoru zopet obrnil v retrogradno gibanje. Nazadnje se je to zgodilo v znamenju ovna v letu 1988 in naslednjič bo zopet leta 2067. Če ste že v srednjih letih, lahko pobrskate po spominu, kaj in kje je bilo zelo naporno in zahtevno v tem letu za vas.

Spet je znamenje rak v ospredju, še preden se bo Sonce premaknilo v sredinsko poletno znamenje,  v leva, se bo Luna združila na 28 * znamenja raka s Soncem v mlaj. Tokrat NE bomo imeli še sončni mrk, kot je bilo to 21. junija.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 15