Današnji mlaj na 15 stopinji znamenja Ribe, je zelo senzibilno povezan z Neptunom, prav tako v Ribah. Ah Ribe, bolečina, trpljenje, omejitve, v katerikoli obliki, so vedno subtilno povabilo za ljubezen, nežnost, prijaznost ali sočutje. Način, kako dojemamo sebe je pomembnejši od tega, kar se nam dogaja od zunaj.

Kot že »vrabci čivkajo« in smo že seznanjeni z bližajočim obratom Merkurja v navidezno retrogradno smer, pa bo to branje malce drugačno. Merkur bo retrograden od torka, petega marca do četrtka 28. marca v znamenju Ribe. Vendar obstajajo tudi jasne koristi retrogradnosti Merkurja in uporabe njene energije.

Že par dni gledam v nebo in vidim veliko svetlo« kroglo«, ki bo svojo dokončno polnost in lepo okroglo obliko dobila v torek malce pred 17 uro. Zelo svetla je in zelo blizu Zemlje, Luna je v perigeju in njena moč močnejša.

Trikrat na leto, približno tri tedne, se Merkur upočasni, tako da z vidika Zemlje se zdi, da se pomakne nazaj. Temu pravimo  retrogradnost Merkurja,  povezano je sedaj  z zodiakalnim znamenjem Ribe, saj od nedelje, 10. februarja Merkur potuje po tem intuitivnem znamenju.

Mlaj prinaša nove začetke, svežo energijo, ki gre z roko v roki v povezavi s skupinami, prijatelji, z zavestjo, da nismo sami, da lahko delujemo kot del nečesa širšega od lastnih interesov, kar označuje znamenje Vodnarja.

POPOLNI LUNIN MRK in polna Luna na 0 stopinji znamenja LEVA bo v ponedeljek, 21. januarja ob 6:15 uri.

Pred nami je prvi mlaj in delni Sončni mrk v tem letu, Sonce in Luna se bosta v nedeljo ob 2:28 uri srečala na 15 stopinji Kozoroga, mlaj in mrk stiskata Saturn in Pluton, oba s svojim močnim vplivom. Dobra novica je, da se bodo lahko stare dileme in usodna dogajanja izpred preteklega leta končno razrešila.

0, 26.12.2018 19:45

VOŠČILO

Veliko sreče in lepih sanj,

naj vam prinese silvestrski dan,

in  Novo leto naj zaživi,

radosti polno in lepih dni.

Srečno Novo leto 2019 vam želim astrologinja Irena Dolar

Ste letos povsem pozabili na novoletne zaobljube? Odlično, vendar  sedaj si boste morda vseeno premislili. Zodiak namreč pravi, da obstajajo prave in napačne novoletne zaobljube, mi pa smo astrološka znamenja  prosili, da nam zaupajo, katere so tiste, ki so prave za vas . Ni še prepozno, da se odločite za spremembo in začnete leto 2019 v pravem duhu.

0, 16.12.2018 17:22

BOŽIČ

Le nekaj trenutkov je še do Božiča,

v tem času si vsak od vas le najboljše obeta

in vse kar je dobrega, drugim želi.

Naj v vas bo svetloba Božične noči

in v prihodnost naj bo vaša sreča zajeta.

 

Srečen BOŽIČ  vsem,

želim  astrologinja Irena Dolar

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 11